Circuits

[CAT]

La Montpedró

El circuit La Montpedró consta de 28k amb +1600m i transcorre per camins i corriols de dificultat mitja, amb un tram d’1km de descens tècnic equipat, i un segon tram d’1km de cresta ascendent equipat amb cordes fixes de dificultat mitja. La Montpedró és un circuit exigent físicament i amb dos petits trams tècnics equipats que farà que els corredors més exigents gaudeixin com nens petits. Durant el circuit trobaràs 7 avituallaments líquids i sòlids.

La Montpedró és una cursa competitiva amb cronometratge amb xip groc.

La Roia

El circuit La Roia consta de 19k amb +900m i transcorre per camins i corriols de dificultat mitja/baixa, amb un tram d’1km de cresta ascendent equipat amb cordes fixes de dificultat mitja. La Roia és un circuit pensat per als corredors que es volen iniciar en les curses de muntanya. El recorregut es pot fer caminant o corrent, l’elecció l’has de fer en el moment de la inscripció. Durant el circuit trobaràs 5 avituallaments líquids i sòlids.

La Roia és una cursa/marxa competitiva amb cronometratge amb xip groc, però només els corredors podran optar als premis.

La Seroneta

El circuit La Seroneta consta de 8k amb +200m i transcorre per camins i corriols de dificultat baixa. El recorregut es apte per a families amb nens petits. En aquest circuit trobarem un únic avituallament a la meitat del recorregut aproximadament. El recorregut es pot fer caminant o corrent.

La Seroneta NO és competitiva.

[CAS]

La Montpedró

El circuito La Montpedró consta de 28k con +1600m y transcurre por caminos y sendas de dificultad media, con un tramo de 1km de descenso técnico equipado, y un segundo tramo de 1km de cresta ascendente equipada con cuerdas fijas de dificultad media. La Montpedró es un circuito exigente físicamente y con dos pequeño tramos técnicos equipados que hará que los corredores mas exigentes disfruten como niños. En el circuito encontraras 7 avituallamientos líquidos y sólidos.

La Montpedró es una carrera competitiva con cronometrage con chip amarillo.

La Roia

El circuito La Roia consta de 19k con +900 y transcurre por caminos y senderos de dificultad media/baja, con un tramo de 1km de cresta ascendente equipada con cuerdas fijas de dificultad media. La Roia es un circuito pensado para los corredores que se quieren iniciar en las carreras de montaña. El recorrido se puede hacer caminando o corriendo, la elección tienes que hacerla en el momento de la inscripción. En el circuito encontraras 5 avituallamientos líquidos y sólidos.

La Roia es una carrera/marcha competitiva con cronometrage con chip amarillo, pero solo los corredores podran optar a los premios.

La Seroneta

El circuito La Seroneta consta de 8k con +200 y transcurre por caminos y senderos de dificultad baja. El recorrido es apto para familias con niños pequeños. El recorrido se puede hacer caminando o corriendo. En este circuito encontraras un único avituallamiento en la mitad del recorrido aproximadamente.

La Seroneta NO es competitiva.